Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdivenleri örgülırken koskocamanliği konutlarda 80cm, topluma kilitsiz küreksiz strüktürlarda 120cm, faziletli katlı büro binalarında 90cm degajeliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları rahatliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, auta dürüst oluşturulan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında özen edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi dâhilin hem de merdivenin sadece amacı sinein kullanılabilmesi midein bu unsura özen edilmelidir.

Fakat kullanıcı nüshası 50 kişiyi sabık katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının korunmuş olması gerekir.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli unsur panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin gayrimeskûna düşmesidir.

Kızılüminyum evet da çıpa malzemeden strüktürlır. Binaların caddeye vekil ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene arz verilir. Yararlanma açısından basitçe olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mamultır ve ekseri çağcıl binalarda kullanılır.

selam zerrinyer de bulunana getir depomuza çift kanat yahut birlik kanat elimizde proje var ölçülere göre hediye verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır hemen fiyat verilmesi önemle dileyiş olunur. bana numaradan dikme olarak ulaşabilirsiniz

Yangın merdivenlerinin engel, tavan ve kaideında hiçbir taçıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile yangın kapısı sair bölümlerden ayrılır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir süre ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Report this wiki page